Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_ استاد حوزه علمیه با اشاره به اهمیت کمک به مستضعفان گفت: مواسات و کمک مؤمنانه از سیره اهل‌بیت(ع) به ما رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  قم ، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید حسین مؤمنی در ویژه‌برنامه ماه رمضان که در امام‌زاده موسی مبرقع(ع) برگزار شد، با اشاره به آیه‌ای از قرآن کریم اظهار داشت: بالاترین ثروت عقل و بدترین فقر جهل و حماقت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بدترین وحشت خودپسندی است و اینکه خود را از دیگران بالاتر بدانی، بهترین چیزی که برای انسان محسوب می‌شود حُسن خلق است.

استاد حوزه علمیه بیان کرد: اینکه دل به چه کسی می‌بندی و با چه کسی رفت‌وآمد و رفاقت داری مهم است، نباید با انسان احمق و بخیل رفاقت کنی و انسان بخیل در موقع نیاز تو را رها می‌کند.

مؤمنی با تأکید بر لزوم حفظ دین در همه شرایط عنوان کرد: برخی کار می‌کنند و منت می‌گذرانند و برخی دیگر کاری نافرجام را منت می‌گذراند، اگر دین ندارید آزادمرد باشید، رفاقت با بخیل سبب می‌شود تو را تنها بگذارد و انسانی که اهل فسق و فجور است تو را به گناه می‌کشاند.

امام جمعه زاهدان: فعالیت‌های ارزشمند صورت‌گرفته در رزمایش مواسات سیستان‌وبلوچستان کافی نیسترزمایش مواسات و همدلی در "سیریک" برگزار شد + فیلم85 درصد مردم قم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند/لزوم احیای کمک‌های مؤمنانه و مواسات

وی تصریح کرد: با انسان دروغ‌گو نباید رفاقت کرد چون همچون سراب است و اصلاً قابل‌اعتماد نیست و نمی‌شود روی وی حساب کر، امیرالمؤمنین(ع) فرمودند نباید با انسان دروغ‌گو رفاقت کرد.

استاد حوزه علمیه با اشاره به اهمیت کمک به مستضعفان خاطرنشان کرد: مواسات و کمک مؤمنانه از سیره اهل‌بیت(ع) به ما رسیده است،امیرالمؤمنین(ع) چاه حفر می‌کردند و نخلستان ایجاد می‌کردند و برای نیازمندان وقف می‌کردند، اهل‌بیت(ع) هیچ‌گاه بدهکار کسی در دنیا نمی‌شوند و قطعاً جبران می‌کنند.

انتهای پیام/452/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اهل بیت ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۰۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین رویداد جایزه « استاد مویدی» برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، نخستین رویداد جایزه استاد مویدی و «نشست تخصصی فعالان عرصه تربیت و مسجد استان مازندران» با هدف تبیین مؤلفه‌های یک تشکل تربیتی، الگونمایی مدل «تربیت در مسجد»، بررسی مصداقی مدل استاد مویدی در مسجد کاظم‌بیگ و بررسی ابعاد شخصیتی استاد فقید برگزار شد.

این مراسم شامگاه پنجشنبه با حضور حجت الاسلام جزینی، حجت الاسلام مجتبی وافی، سید احمد عبودتیان حاج حسین یکتا، حجت الاسلام شریف تبار مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران و جمعی از مسؤولان برگزار شد.

محمد حسین زیوری معاونت تربیتی مؤسسه اشراق در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه استاد مویدی سال‌های سال در زمینه تربیت جوانان در مسجد و مدرسه فعالیت می‌کردند، افزود: این رویداد همزمان با سالروز تولد ایشان و پاسداشت تلاش‌های وی به مناسبت روز معلم برگزار شد.

وی با اظهار اینکه مدارس ایشان پیوند ناگسستنی با مسجد دارد، افزود: بیش از هزار دانش آموز از مهد تا پیش دبستانی, متوسطه سوم و دانشگاه در مدارس وی از شهرهای مختلف استان مشغول تحصیل هستند.

وی ادامه داد: استاد مویدی سال‌های سال کار جدی در حوزه تربیت در مسجد و مؤسسه تحقیقی و پژوهشی انجام می‌داد و در کنار سه ضلع پژوهش، مدرسه و مسجد توجه ویژه ای به کانون خانواده داشت.

زیوری تصریح کرد: شناسایی، معرفی و تکریم عزیزانی که در زمینه تربیت فعالان مسجد تلاش داشتند، هدف ارائه جایزه استاد مویدی است وسالانه از فعالان انقلابی و مسجد تقدیر می‌شود.

وی ادامه داد: این مراسم در دو بخش در قالب نشست تخصصی و کارگاهی فعالان مسجد و تربیت و بخش عمومی و رونمایی جایزه در مسجد کاظم بیک برگزار شد

کد خبر 6095374

دیگر خبرها

  • نخستین رویداد جایزه « استاد مویدی» برگزار شد
  • اساتید در شکل‌گیری شخصیت انسان‌هایی که آینده جامعه را می‌سازند، بسیار مؤثر هستند
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • مراسم دسته روی شهادت امام جعفر صادق (ع)در مازندران برگزار می شود
  • جامعه نیازمند بهره‌گیری از سیره عملی شهید مطهری است
  • شهید مطهری جوابگوی مسائل و نیاز‌های جامعه بود/ سیره شهید مطهری در برنامه‌های هفته معلم بازگو شود
  • استفاده از نیروهای متدین در دانشگاه از کارهای استاد مطهری بود
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • شهید مطهری از اساتید حوزه تربیت بود
  • لزوم امید آفرینی در لرستان/ رسانه‌ها از روی حدس و گمان قلم نزنند