Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام سیدحسین مومنی استاد حوزه علمیه در پنجاه و دومین مراسم سالگرد شهدای موتلفه اسلامی(شهیدان امانی، بخارایی، نیک‌نژاد و صفارهرندی) با اشاره به توصیف رهبرانقلاب از شهدای موتلفه اسلامی مبنی براینکه این شهدا «نورالله فی ظلمات‌الارض» بودند اظهار کرد: آنچه به شهدای موتلفه اسلامی امتیاز می‌دهد، احترام و اعتنایی بود که در اقداماتشان به روحانیت و مرجعیت می‌دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آن ها زمانی که تصمیم به اقدام مسلحانه علیه رژیم گرفتند، چون دستشان از ولی فقیه زمانشان یعنی امام خمینی(ره) کوتاه بود، برای کسب مجوز شرعی نزد آیت‌الله میلانی می‌روند و همواره نیز تحت تربیت و اشراف بزرگانی همچون شهید مطهری و شهید بهشتی بودند.

حجت‌الاسلام مومنی تاکید کرد: آن ها با خودشان عهد بسته بودند هراقدامی که می‌خواهند انجام دهند، حتما به امضای مرجع تقلید و ولی فقیه برسد تا حرکت‌هایشان موثر واقع شود.

این استاد حوزه علمیه در ادامه گفت: امروز با کمال تاسف و تاثر، نسل دانش‌آموزان جدید ما اصلا نمی‌دانند شهیدان حاج صادق امانی، محمد بخارایی، مرتضی نیک‌نژاد و رضا صفارهرندی چه کسانی بوده‌اند اما چرا باید اینگونه باشد؟

وی تصریح کرد: ما خودمان می‌توانیم مبانی آموزشی را تدوین کنیم و هیچ نیازی هم به اغیار نداریم، اما افراد بی‌اطلاع از دین و قرآن آنچنان خود را به بیگانه محتاج می‌بینند که اختیار تدوین مبانی آموزشی را هم در اختیار اجنبی می‌گذارند.

حجت‌الاسلام مومنی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی شهید حاج صادق امانی، اظهار کرد: این شهید نزدیک به ۶ هزار حدیث و روایت حفظ بود و استاد اخلاق بود. امروز اگر کسی ۴، ۵ هزار حدیث حفظ باشد ادعای اجتهاد می‌کند اما شهید امانی تا زمانی که امضای مرجع تقلید را نمی‌گرفت کاری انجام نمی‌داد.

این استاد حوزه علمیه گفت: امروز عده‌ای بدون اینکه مراجع تقلید و ولی فقیه اطلاع داشته باشند و بدون اینکه از مراجع قانونی مجوز بگیرند کارشان را انجام می‌دهند و بعد هم می‌گویند از همه چیز می‌گذریم اما از توطئه ۲۰۳۰ نمی‌گذریم! خدا اگر بخواهد، خوب می‌تواند کسی را مفتضح کند.

وی اظهار کرد: در مقطعی که گروه موتلفه اسلامی تصمیم به اعدام انقلابی حسنعلی منصور را گرفت، برخی به شهید حاج صادق امانی گفتند اگر این کار در مسجد انجام بگیرد خطر دستگیری‌اش کم و احتمال موفقیتش زیاد خواهد بود اما شهید امانی قبول نکردند و گفتند مسجد محل امن الهی است، نگذارید مسجد ناامن شود.

حجت‌الاسلام مومنی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه امروز عده‌ای به برخی آفات از جمله مصلحت‌اندیشی، موقعیت‌اندیشی و منفعت‌طلبی مبتلا هستند و به هرگونه حرکت انقلابی هم انگ افراطی می‌زنند، گفت: ما متاسفانه شاهد این هستیم که تحریف اندیشه‌های امام(ره) توسط کسانی صورت می‌گیرد که اصلا انتظارش را از آن ها نداریم.

این استاد سطح عالی حوزه علمیه افزود: به عنوان مثال می‌گویند امام(ره) برای یک طبقه خاص نیست و به همه طبقات تعلق دارد درحالی که این خلاف صریح کلام امام(ره) است زیرا امام(ره) می‌فرمود این انقلاب به مستضعفین، پابرهنگان و کوخ‌نشینان تعلق دارد. امام(ره) در اوایل انقلاب از عده‌ای کلا تبری جستند و فرمودند این‌ها در خط انقلاب و اسلام نیستند.

وی خاطرنشان کرد: عده‌ای اخیرا گفته بودند که امام(ره) در اواخر عمرش از عملکرد خود در قبال بازرگان پشیمان شده بود و می‌گفت من اشتباه کردم؛ این حرف به قطع‌الیقین دروغ است زیرا وصیت نامه امام(ره) چیز دیگری می‌گوید.

حجت‌الاسلام مومنی با بیان اینکه طبق آیات قرآن آن هایی که بدنبال تکلیف الهی هستند، لباس حق بر باطل و لباس باطل برحق نمی‌پوشند و هیچگاه از فحش و تمسخر دشمن باکی ندارند، گفت: مگر امیرالمومنین(ع) را به سخره نگرفتند؟ مگر وقتی حضرت زهرا(س) خطبه می‌خواندند کلام او را به سخره نگرفتند؟ یا مگر وقتی حضرت زینب(س) در جمع کوفیان به ایراد سخنرانی پرداخت او را مسخره نمی‌کردند؟

این استاد حوزه علمیه اظهار کرد: بنابراین وقتی امروز ولی فقیه سخنرانی می‌کند و عده‌ای نیشخند و پوزخند می‌زنند تعجب نکنید زیرا ما از این اتفاقات در تاریخ زیاد دیده‌ایم. کسانی که امروز در حال پوشاندن لباس حق بر باطل هستند، می‌خواهند چهار صباحی بر سریر قدرت باشند و منافع شان را تامین کنند و اصلا هم به قبر و قیامت نمی‌اندیشند.

وی با بیان اینکه امروز متاسفانه شاهد از بین رفتن «حیا» در برخی افراد هستیم، تاکید کرد: در روایات آمده است که اگر اراده خداوند به هلاکت کسی تعلق بگیرد، در وهله اول حیا را از او می‌گیرد.

حجت‌الاسلام مومنی گفت: بی حیایی یعنی کج‌دهنی به ولی خدا و دین خدا، بی حیایی یعنی اینکه کسی پای برگه‌ای که خلاف قرآن است را امضا کند. وقتی حیا از فردی گرفته شود، تبدیل به یک فرد خائن خواهد شد و وقتی که خائن شد دیگر لیاقت امانت و امانتداری را ندارد.

این استاد حوزه علمیه با تاکید براینکه امام(ره) می‌فرمود نگذارید انقلاب بدست نااهلان بیافتد، خاطرنشان کرد: نااهلان یعنی کسانی که با ادبیات سخیف و سطح پایین صحبت می‌کنند. متاسفانه عده‌ای مدام از اندیشه امام(ره) و قانون دم می‌زنند و خود را نیز از فرزندان امام(ره) می‌دانند، اما مگر امام(ره) نگفت پشتیبان ولایت فقیه باشید؟ پس چرا این فرزندان امام(ره) هیچ پشتیبانی از ولی فقیه نمی‌کنند؟

وی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب همواره می‌فرمایند من به اصولگرا و اصلاح‌طلب کاری ندارم اما به مساله فتنه حساس هستم، گفت: در این انتخابات دیدیم کسانی را که رای نیاوردند اما نجابت به خرج دادند و هوچی‌گری هم نکردند، با اینکه نتیجه انتخابات مطلوبشان نبود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۹۶۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: باید در برنامه‌ریزی‌هایی که در اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان صورت می‌گیرد استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود.

آیت‌الله مصطفی محامی شامگاه دوشنبه ۱۰ اردیبهشت در دیدار سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ضمن آرزوی توفیق برای ایشان در مسئولیت جدید عنوان کرد: باید برنامه مشخص کاری خود را به صورت خلاصه و مکتوب ارائه نمایید تا بتوان پس از گفت‌وگو و تبادل نظر آن را مبنای کار قرار داد که در این صورت عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران قابلیت ارزیابی هم خواهد داشت.

امام جمعه زاهدان افزود: باید در برنامه‌ریزی‌هایی که صورت می‌گیرد استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود چرا که در برخی سیستم‌ها مشاهده می‌کنیم که وقتی فردی مسئولیت دستگاه را بر عهده می‌گیرد در ابتدای کار عنوان می‌کند که یک خرابه را تحویل گرفته و تلاش‌های گذشتگان را نادیده می‌گیرد که چنین چیزی از لحاظ اخلاقی، عُرفی و سیاست کاری صحیح نیست و البته کار را هم بی ریشه نشان می‌دهد در صورتی که اگر کار خود را در استمرار تلاش‌های مسئولان گذشته بداند هم رعایت اخلاق داشته و هم کار خود را ریشه دار نشان داده‌ است.

آیت‌الله محامی با تاکید بر جنبه کیفی و تاثیرگذاری فعالیت‌ها بیان کرد: اثربخشی فعالیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران دارای اهمیت است و باید ارزیابی صورت گیرد که چه مقدار در رسیدن به اهداف خود موفق بوده است.

وی ادامه داد: برخی امورات روزمره باید به طور مستمر انجام پذیرد اما باید توجه داشته باشید که این‌ تنها کارهای اولیه است و باید به مراتب فراتر از این تلاش صورت گیرد و در همین راستا امام علی(ع) در نامه به مالک اشتر عنوان می‌کنند:« انجام کارهای کوچک نباید شما را از کارهای بزرگ بازدارد و انجام کارهای بزرگ نباید مانعی برای انجام کارهای کوچک باشد».

همچنین در ابتدای این دیدار مجتبی میرحسینی سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان نیز به ارائه بخشی از اهداف و برنامه‌های طراحی شده در اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان پرداخت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برخورد قاطع و موثر با سرقت/ هوشمند سازی در دستور کار پلیس
  • مشکلات اولویت‌دار کارگران و کارفرمایان احصا و مورد رسیدگی قرار گیرد
  • اظهارات جدید علم‌الهدی درمورد وقایع دانشگاه‌های آمریکا؛ ببینید چطور استاد دانشگاه را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمزارز
  • رسانه های غربی می خواهند پیروان اهل‌بیت را خشونت‌طلب معرفی کنند
  • جایزه نوبل ایرانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا : ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا: ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • طنین شعار «مرگ بر اسراییل» در سراسر جهان
  • در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود