Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین مومنی شامگاه دوشنبه در جلسه سخنرانی در دفتر مرحوم آیت‌الله بروجردی با اشاره به آثار دعا کردن اظهار کرد: در روایات آمده است که دعا کردن موجب برآورده شدن حاجت‌های انسان می‌شود.

وی ادامه داد: یکی دیگر از آثار دعا کردن این است که انسان از شر شیطان مصون می‌ماند، ابلیس گفته است من نمی‌توانم روی پنج دسته از افراد اثری بگذارم، از جمله این افراد کسانی هستند که با خداوند ارتباط دارند و در تمام امور فقط به خدا تکیه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاد حوزه علمیه قم افزود: فردی که اهل ارتباط با خداوند است، شیطان نمی‌تواند اثری روی او بگذارد، انسان باید اهل ذکر باشد و همیشه ذکر بگوید، استغفار و صلوات از جمله اذکار بسیار موثر است، انسانی که ذکر زیاد می‌گوید، از شر شیطان مصون می‌ماند.

مومنی با اشاره به ضرورت صبر در مصیبت‌ها اظهار کرد: انسانی که در مصیبت اهل جزع نیست و چیزی نمی‌گوید که خداوند را خوش نمی‌آید، شیطان نمی‌تواند بر روی او اثر بگذارد.

وی ادامه داد: انسان باید به رزقی که خداوند برای او تعیین کرده است، راضی باشد و انسان همچنین باید در مصیبت‌ها صبر کند.

استاد حوزه علمیه قم افزود: یکی از آثار دعا کردن، برطرف شدن وحشت از انسان است، انسانی که از چیزی می‌ترسد، باید دعا کند، انسان هر وحشتی که داشته باشد، به واسطه دعا از بین می‌رود، انسانی که دعا می‌کند، خداوند در نگاه او بزرگ است.

مومنی با اشاره به زنده شدن دل به واسطه دعا کردن اظهار کرد: انسانی که دعا می‌کند، دل او به واسطه این دعا زنده می‌شود، یکی از برکات دعا کردن، نورانی شدن قلب انسان است و به واسطه دعا کردن انسان به خداوند تقرب پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: هر کسی که می‌خواهد به خداوند نزدیک شود، باید زیاد دعا کند و از مردم چیزی نخواهد، کسی که نگاهش به دست مردم باشد، عزت خودش را از دست می‌دهد، انسان باید در دعا کردن درخواست‌های زیاد داشته باشد.

استاد حوزه علمیه قم افزود: یکی از آثار دعا کردن، دفع قضای حتمی خداوند است، این وعده ائمه معصومین(ع) است و تخلفی در آن نیست، انسان باید خمس و زکات اموال خودش را بدهد، پرداخت وجوهات شرعی موجب می‌شود که اموال انسان ایمن شود.

مومنی با اشاره به آثار دعا کردن در دور شدن بلایا اظهار کرد: به واسطه دعا کردن بلایا از انسان دور می‌شود و این مساله در روایات از ائمه معصومین(ع) آمده است، انسانی که از بلایا می‌ترسد، باید زیاد دعا کند و به واسطه دعا کردن بلایا برطرف می‌شود.

وی ادامه داد: انسان نباید زمان‌های استجابت دعا را از دست بدهد، ماه مبارک رمضان یکی از زمان‌های استجابت دعا است، یکی دیگر از این زمان‌های استجابت دعا پس از شنیدن روضه امام حسین(ع) است، خوش به حال کسی که دل او برای مصیبت امام حسین(ع) بشکند.

استاد حوزه علمیه قم در پایان خاطرنشان کرد: انسان نباید از دعا کردن خسته شود و باید تا می‌تواند دعا کند، براساس روایات دعا کردن رمز رستگاری است.

انتهای پیام/ک

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۴۹۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام‌ یدالله صفری ظهر پنجشنبه در آیین گرامیداشت مقام معلم در مدرسه علمیه تخصصی ولی‌‍ عصر(عج) گرمی با تبیین ارزش و جایگاه معلم و استاد اظهار کرد: جایگاه معلم بسیار بزرگتر از یک شغل و منصب است چرا که انسانیت در گرو تربیت معلم است و معلمان میراث‌دار راه و روش انبیا و اولیای الهی می‌باشند.

وی خاطرنشان کرد: اگر امانتداری برجسته‌ترین اوصاف انسان و انسان گرانبهاترین امانت الهی است پس معلم بی‌نظیرترین امین و امانتدار می‌باشد چرا که وظیفه تربیت انسان را بر عهده دارد.

منتخب مردم اردبیل در مجلس خبرگان رهبری به ایثار و اخلاص اساتید حوزه‌های علمیه اشاره کرد و گفت: اساتید خواهر حوزوی با ایثار و اخلاص خود در مسیر تربیت فرزندان این جامعه همواره در تلاش و کوشش هستند و اجر و پاداشی خاص در نزد خداوند متعال دارند.

حجت‌الاسلام‌ صفری تصریح کرد: حوزه‌های علمیه اعم از برادران و خواهران مهمترین نقش تربیتی را در جامعه ایفا می‌کنند به‌خصوص خواهران طلبه که با ایثار و فداکاری خود نهال مقدس خانواده را آبیاری کرده و به مرحله کمال می‌رسانند.

کد خبر 6095136

دیگر خبرها

  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • «معلم» پیام آور سعادت انسان‌ها است
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی در پی نظام تعلیم و تربیت «احسن» است
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی در پی نظام تعلیم و تربیت «احسن» است
  • حجت الاسلام‌والمسلمین معزی: روحیه داوطلبی برآمده از اراده انسانی است نه بخشنامه سازمانی
  • جوانان و دانشجویان به‌عنوان امانت مردم و خداوند در نزد معلمان و اساتید هستند
  • شهید مطهری الگویی ارزشمندی برای دانشجویان است
  • روحیه داوطلبی برآمده از اراده انسانی است
  • چرا به سمت قبله نماز می‌خوانیم؟ + دلائل علمی
  • روحیه داوطلبی در هلال احمر برآمده از اراده انسانی است