Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام مؤمنی امام حسین(ع) را محور اتحاد اسلامی برای زمینه‌سازی حکومت امام زمان(عج) دانست و افزود:اگر قرار است حرکتی در راستای مهدویت صورت گیرد، باید در محور اتحاد سیدالشهدا(ع) باشد که نمود عینی آن را در پیاده‌روی اربعین حسینی(ع) می‌بینیم.

حجت‌الاسلام حسین مؤمنی، با حضور در باشگاه خبرنگاران پویا و در گفت‌وگو با خبرنگار این باشگاه با بیان اینکه اساس این نظام مقدس بر پایه حرکت امام حسین(ع)شکل گرفته است و ما در زمان غیبت هیچ حکومت مستقلی به وجود نیاوردیم، افزود: عده‌ای نسبت به اصل شکل‌گیری حکومت جمهوری اسلامی ایران شبهه وارد می‌کنند و روایاتی را بیان می‌کنند که در زمان غیبت هیچ حکومتی نباید تشکیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنیانگذر این نظام مقدس فرمودند هرچه ما داریم، از محرم و صفر داریم. لذا حرکت انقلاب اسلامی در امتداد موجی است که سیدالشهدا(ع) به وجود آورد که شامل ادامه دادن جریان حق و راه انبیا و مبارزه با استعمار و زورگویی و ظلم و بی‌عدالتی بود.

وی با اشاره به روایتی درباره اهمیت زمینه‌سازی برای ظهور امام زمان(عج) گفت: بابی در کتاب بحارالانوار با نام «نُصرة اهل‌المشرق للمهدی». مرحوم مجلسی درباره روایتی ذیل این باب می‌گوید: این حدیث صحیح و مورد وثوق است و مبتلا به کم‌ترین ضعف نیست. حدیث این است: «یخرج ناس من قبل المشرق» عده‌ای از مردم از مشرق خروج می‌کنند «فَیوَطِّئونَ لِلمَهدی سُلطانَه». یعنی زمینه را برای قیام امام زمان(عج) آماده می‌کنند. پس قرار است حرکتی از مشرق‌زمین صورت بگیرد و این حرکت زمینه‌سازی برای قیام امام زمان(عج) باشد.

حجت‌الاسلام مؤمنی با اشاره به روایتی دیگر از بحارالانوار گفت: امام کاظم(ع) در روایتی فرمود: «رجل من قم یدعو الناس إلى الحق» مردی از قم قیام می‌کند و مردم را به حق دعوت می‌کند. «یجتمع معه قوم قلوبهم کزبر الحدید» عده‌ای دور ایشان جمع می‌شوند و مانند آهن حرارت‌دیده هستند. «لا تزلهم الریاح والعواصف لا یملون من الحرب ولا یجبنون وعلى الله یتوکلون والعاقبة للمتقین» ویژ‌گی‌هایی برای این افراد بیان می‌کنند که زمینه‌ساز ظهور حضرت هستند و ایشان را یاری می‌کنند. یعنی خسته نمی‌شوند، بی‌انگیزه نمی‌شوند، ناامید نمی‌شوند؛ علت این صفات در انتهای روایت است که فرمود: «و علی الله یتوکلون» چون تمام توکل‌شان به خداست. این دو سه روایت را ضمیمه یکدیگر کنیم تا حدودی به این پاسخ می‌رسیم.

وی امام حسین(ع) را محور اتحاد اسلامی برای زمینه‌سازی حکومت امام زمان(عج) دانست و افزود: اگر قرار است حرکتی در راستای مهدویت صورت گیرد، باید در محور اتحاد سیدالشهدا(ع) باشد؛ و این پرچم، بیرق اتحاد است نه اختلاف و جدایی. شما در پیاده‌روی اربعین می‌بینید که غیر شیعیان موکب می‌زنند. مسلمان و غیر مسلمان نیز در این صحنه با یکدیگر حضور دارند تا جایی که سال گذشته کاروانی از مسیحیت دیده شد. این فضا افراد را به سمت منجی سوق می‌دهد.

انتهای‌پیام/

حجت الاسلام حسین مومنیحجت الاسلام حسین مومنیبازدید حجت الاسلام مومنی از باشگاه خبرنگاران پویاحجت الاسلام حسین مومنیحجت الاسلام حسین مومنیبازدید حجت الاسلام مومنی از باشگاه خبرنگاران پویابازدید حجت الاسلام مومنی از باشگاه خبرنگاران پویابازدید حجت الاسلام مومنی از باشگاه خبرنگاران پویابازدید حجت الاسلام مومنی از باشگاه خبرنگاران پویاحجت الاسلام حسین مومنیحجت الاسلام حسین مومنیحجت الاسلام حسین مومنیامام حسین(ع) محور اتحاد اسلام برای تشکیل حکومت امام زمان(عج) است R1392/P1010110/S4,37/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۶۶۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمی که آموزه‌های زندگی را تدریس کند، هویت دانشجوی خودش را تقویت می‌کند

حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ضمن تبریک روز استاد اظهار کرد: اولین معلم بر اساس آموزه‌های معرفتی، دینی و قرآنی خداوند است.

وی افزود: پیامبر خودشان را معلم می‌دانند، معلمان باید این ویژگی را حفظ کنند و با ابعاد مختلف شخصیتی که دانشجو را پرورش می‌دهند، بتوانند ارتباط و شان را در دل دانش آموز بنشانند؛ چرا که به این امر بیش از گذشته احتیاج داریم و در این مسئله مهم‌ترین نقش را معلمان دارند.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

 
حجت الاسلام رستمی تصریح کرد: معلمان با وجود مشکلاتی که خارج از مدرسه و دانشگاه دارند و ذهنشان را درگیر کرده است، اما نباید هیچ زمانی از ایجاد امید و نشاط و آموزش و هیجان کلاس غافل شوند.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: هر چه اثر معلم در متعلم بیشتر باشد، بزرگی یک معلم را می‌رساند، برخی از معلمان ممکن است محتوای آموزشی را خوب منتقل کنند، اما در حوزه‌های دیگر اثر کمتری بگذراند. اما معلمی که علاوه بر تدریس تخصص خود به ارائه آموزه‌های زندگی هم می‌پردازد باعث ایجاد علاقه به درس در دانش آموز و دانشجو و شکل گیری ارتباط میان آنها با خداوند، جامعه، خانواده، امید به آینده، افزایش اعتماد به نفس و شجاعت و جسارت خواهد شد.

حجت الاسلام رستمی گفت: مجموعه‌های مختلف مدیریتی، سیاستگذاری، قانون‌گذاری، ارکان جوامع، جریان رسانه ها، گروه‌های فرهنگی و مرجع باید به بحث تکریم شهر معلم توجه کنند. به نظرم در این موضوع اگر آموزش و پرورش را آینده کشور بدانیم، باید گفت معلمان آینده سازان کشور هستند. هر کسی خارج از بدنه آموزش و پرورش به این موضوع توجه کند و مسئولیت خود را بشناسد، بداند که نقش دهی و فرصت دهی به معلم همان فرصت دهی به آینده سازی کشور خودش خواهد بود.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: از ۵ سالگی همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی به مدرسه رفتم، برادر بزرگ‌تر بوده در کردستان عراق شهید شد و قبل از مرگشان به بنده سرود خمینی‌ای امام را یاد داد، در آن زمان معلمی به نام آقای نوروزی داشتیم که در اوقات فراغت بنده را صدا می‌زد و می‌گفت رستمی شعر خمینی‌ای امام را بخوان، پس از پایان سرود نمره ۲۰ را که آن زمان برایمان خیلی ارزشمند بود می‌گرفتیم.

حجت الاسلام رستمی گفت: انسان در هر مقطعی از زمان دارای معلم است، حتی دوره‌ای پدر و مادر هر فردی به عنوان معلم محسوب می‌شوند. در آن زمان آقای گل محمدی معلم ابتدایی درس علوم بندت بودند، اما قواعد نماز را هم یاد می‌دادند و با توجه به اینکه ۴۰ سال از طلبگی بنده گذشته، اما همچنان نکات نمازی که ایشان فرمودند را به یاد دارم.

وی در پایان اضافه کرد: امام راحل به نوعی آموزه‌های تربیتی و جریان ترقی که در کشور راه انداختند، نسل ما به عنوان معلم می‌تواند به آن ارزش‌ها افتخار کند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • بصیرت افزایی بزرگترین ضربه به طرح‌های استکباری دشمنان است
  • آنچه درباره امام صادق‌(ع) کمتر شنیده‌اید
  • صهیونیست ها از اتحاد کشورهای اسلامی ترس دارند/ وحدت جهان اسلام از مهمات پیروزی بر صهیونیسم است
  • تشکیل کارگروهی برای رفع مشکلات کارکنان قضایی و قضات هرمزگان
  • امام خمینی (ره) به اسلام و مسلمانان شخصیت بخشید
  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • معلمی که آموزه‌های زندگی را تدریس کند، هویت دانشجوی خودش را تقویت می‌کند
  • «مردم‌محور بودن» اساس و پایه فعالیت در جمعیت هلال‌احمر است
  • شهید مطهری از اساتید حوزه تربیت بود
  • انیس: آمریکا در قضیه فلسطین خصومت خود را با اسلام نشان داد